Javascript required
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πυροβολισμοι Κερκυρα : Κέρκυρα: Πυροβολισμοί με δύο νεκρούς - Άγριο έγκλημα κοντά / «τα πρώτα στοιχεία δείχνουν δόλο και πρόθεση».

Το αιματηρό περιστατικό στην κέρκυρα συνέβη το πρωί της κυριακής μετά τις 11.30, όταν άγνωστος πυροβόλησε και σκότωσε δύο άτομα. «τα πρώτα στοιχεία δείχνουν δόλο και πρόθεση». Φωτογραφίες από corfu tv news και ert.gr. Συναγερμός σήμανε στην αστυνομική διεύθυνση της κέρκυρας καθώς έπεσαν πυροβολισμοί σε μονοκατοικία κοντά σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα. Σχεδόν εξ' επαφής οι πυροβολισμοί στα θύματα, σύμφωνα με τον .

Σχεδόν εξ επαφής οι πυροβολισμοί που δέχθηκαν τα δύο θύματα του αυτόχειρα, λέει ο ιατροδικαστής. Κέρκυρα: Πυροβολισμοί με δύο νεκρούς - Άγριο έγκλημα κοντά
Κέρκυρα: Πυροβολισμοί με δύο νεκρούς - Άγριο έγκλημα κοντά from www.newsit.gr
Η περιοχή είναι αποκλεισμένη από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Σχεδόν εξ επαφής οι πυροβολισμοί που δέχθηκαν τα δύο θύματα του αυτόχειρα, λέει ο ιατροδικαστής. Για κτηματικές διαφορές σκότωσε το ζευγάρι . Ανάστατη είναι η κέρκυρα από το διπλό έγκλημα που έγινε λίγο πριν από τις . Σχεδόν εξ' επαφής οι πυροβολισμοί στα θύματα, σύμφωνα με τον . «τα πρώτα στοιχεία δείχνουν δόλο και πρόθεση». Σύμφωνα με το corfunews, στις 11:30 ένας . Επεισόδιο με πυροβολισμούς κοντά σε ξενοδοχείο στην περιοχή δασιά της κέρκυρας, με έναν νεκρό και έναν τραυματία.

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομική διεύθυνση της κέρκυρας καθώς έπεσαν πυροβολισμοί σε μονοκατοικία κοντά σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα.

Το αιματηρό περιστατικό στην κέρκυρα συνέβη το πρωί της κυριακής μετά τις 11.30, όταν άγνωστος πυροβόλησε και σκότωσε δύο άτομα. Συναγερμός σήμανε στην αστυνομική διεύθυνση της κέρκυρας καθώς έπεσαν πυροβολισμοί σε μονοκατοικία κοντά σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα. Για κτηματικές διαφορές σκότωσε το ζευγάρι . Σχεδόν εξ επαφής οι πυροβολισμοί που δέχθηκαν τα δύο θύματα. Επεισόδιο με πυροβολισμούς κοντά σε ξενοδοχείο στην περιοχή δασιά της κέρκυρας, με έναν νεκρό και έναν τραυματία. Σχεδόν εξ επαφής οι πυροβολισμοί που δέχθηκαν τα δύο θύματα του αυτόχειρα, λέει ο ιατροδικαστής. Σύμφωνα με το corfunews, στις 11:30 ένας . Φωτογραφίες από corfu tv news και ert.gr. Συναγερμός σήμανε στην αστυνομική διεύθυνση της κέρκυρας για πυροβολισμούς το πρωί της κυριακής. «τα πρώτα στοιχεία δείχνουν δόλο και πρόθεση». Πυροβολισμοί στη γέφυρα καλυφτάκη με τραυματία. Ανάστατη είναι η κέρκυρα από το διπλό έγκλημα που έγινε λίγο πριν από τις . Σχεδόν εξ' επαφής οι πυροβολισμοί στα θύματα, σύμφωνα με τον .

Για κτηματικές διαφορές σκότωσε το ζευγάρι . Συναγερμός σήμανε στην αστυνομική διεύθυνση της κέρκυρας για πυροβολισμούς το πρωί της κυριακής. Σχεδόν εξ επαφής οι πυροβολισμοί που δέχθηκαν τα δύο θύματα. Πυροβολισμοί στη γέφυρα καλυφτάκη με τραυματία. Το αιματηρό περιστατικό στην κέρκυρα συνέβη το πρωί της κυριακής μετά τις 11.30, όταν άγνωστος πυροβόλησε και σκότωσε δύο άτομα.

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομική διεύθυνση της κέρκυρας για πυροβολισμούς το πρωί της κυριακής. Κέρκυρα: Πυροβολισμοί με δύο νεκρούς - Άγριο έγκλημα κοντά
Κέρκυρα: Πυροβολισμοί με δύο νεκρούς - Άγριο έγκλημα κοντά from www.newsit.gr
Ανάστατη είναι η κέρκυρα από το διπλό έγκλημα που έγινε λίγο πριν από τις . Πυροβολισμοί στη γέφυρα καλυφτάκη με τραυματία. «τα πρώτα στοιχεία δείχνουν δόλο και πρόθεση». Συναγερμός σήμανε στην αστυνομική διεύθυνση της κέρκυρας καθώς έπεσαν πυροβολισμοί σε μονοκατοικία κοντά σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα. Η περιοχή είναι αποκλεισμένη από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Σχεδόν εξ επαφής οι πυροβολισμοί που δέχθηκαν τα δύο θύματα του αυτόχειρα, λέει ο ιατροδικαστής. Συναγερμός σήμανε στην αστυνομική διεύθυνση της κέρκυρας για πυροβολισμούς το πρωί της κυριακής. Σχεδόν εξ επαφής οι πυροβολισμοί που δέχθηκαν τα δύο θύματα.

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομική διεύθυνση της κέρκυρας για πυροβολισμούς το πρωί της κυριακής.

Το αιματηρό περιστατικό στην κέρκυρα συνέβη το πρωί της κυριακής μετά τις 11.30, όταν άγνωστος πυροβόλησε και σκότωσε δύο άτομα. Συναγερμός σήμανε στην αστυνομική διεύθυνση της κέρκυρας για πυροβολισμούς το πρωί της κυριακής. Η περιοχή είναι αποκλεισμένη από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Για κτηματικές διαφορές σκότωσε το ζευγάρι . Επεισόδιο με πυροβολισμούς κοντά σε ξενοδοχείο στην περιοχή δασιά της κέρκυρας, με έναν νεκρό και έναν τραυματία. Σχεδόν εξ επαφής οι πυροβολισμοί που δέχθηκαν τα δύο θύματα του αυτόχειρα, λέει ο ιατροδικαστής. Πυροβολισμοί στη γέφυρα καλυφτάκη με τραυματία. Ανάστατη είναι η κέρκυρα από το διπλό έγκλημα που έγινε λίγο πριν από τις . Σχεδόν εξ επαφής οι πυροβολισμοί που δέχθηκαν τα δύο θύματα. Φωτογραφίες από corfu tv news και ert.gr. Σχεδόν εξ' επαφής οι πυροβολισμοί στα θύματα, σύμφωνα με τον . «τα πρώτα στοιχεία δείχνουν δόλο και πρόθεση». Συναγερμός σήμανε στην αστυνομική διεύθυνση της κέρκυρας καθώς έπεσαν πυροβολισμοί σε μονοκατοικία κοντά σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα.

Σχεδόν εξ επαφής οι πυροβολισμοί που δέχθηκαν τα δύο θύματα. Σχεδόν εξ' επαφής οι πυροβολισμοί στα θύματα, σύμφωνα με τον . Η περιοχή είναι αποκλεισμένη από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Σχεδόν εξ επαφής οι πυροβολισμοί που δέχθηκαν τα δύο θύματα του αυτόχειρα, λέει ο ιατροδικαστής. Πυροβολισμοί στη γέφυρα καλυφτάκη με τραυματία.

Πυροβολισμοί στη γέφυρα καλυφτάκη με τραυματία. Μαρτυρία στο DEBATER ανατρέπει το φονικό στην Κέρκυρα
Μαρτυρία στο DEBATER ανατρέπει το φονικό στην Κέρκυρα from debater.gr
Η περιοχή είναι αποκλεισμένη από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Σχεδόν εξ επαφής οι πυροβολισμοί που δέχθηκαν τα δύο θύματα. Ανάστατη είναι η κέρκυρα από το διπλό έγκλημα που έγινε λίγο πριν από τις . Το αιματηρό περιστατικό στην κέρκυρα συνέβη το πρωί της κυριακής μετά τις 11.30, όταν άγνωστος πυροβόλησε και σκότωσε δύο άτομα. «τα πρώτα στοιχεία δείχνουν δόλο και πρόθεση». Σύμφωνα με το corfunews, στις 11:30 ένας . Πυροβολισμοί στη γέφυρα καλυφτάκη με τραυματία. Συναγερμός σήμανε στην αστυνομική διεύθυνση της κέρκυρας για πυροβολισμούς το πρωί της κυριακής.

Για κτηματικές διαφορές σκότωσε το ζευγάρι .

Σχεδόν εξ επαφής οι πυροβολισμοί που δέχθηκαν τα δύο θύματα. Ανάστατη είναι η κέρκυρα από το διπλό έγκλημα που έγινε λίγο πριν από τις . Φωτογραφίες από corfu tv news και ert.gr. Η περιοχή είναι αποκλεισμένη από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Σύμφωνα με το corfunews, στις 11:30 ένας . Σχεδόν εξ' επαφής οι πυροβολισμοί στα θύματα, σύμφωνα με τον . Το αιματηρό περιστατικό στην κέρκυρα συνέβη το πρωί της κυριακής μετά τις 11.30, όταν άγνωστος πυροβόλησε και σκότωσε δύο άτομα. Σχεδόν εξ επαφής οι πυροβολισμοί που δέχθηκαν τα δύο θύματα του αυτόχειρα, λέει ο ιατροδικαστής. Συναγερμός σήμανε στην αστυνομική διεύθυνση της κέρκυρας για πυροβολισμούς το πρωί της κυριακής. Συναγερμός σήμανε στην αστυνομική διεύθυνση της κέρκυρας καθώς έπεσαν πυροβολισμοί σε μονοκατοικία κοντά σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα. Για κτηματικές διαφορές σκότωσε το ζευγάρι . Πυροβολισμοί στη γέφυρα καλυφτάκη με τραυματία. Επεισόδιο με πυροβολισμούς κοντά σε ξενοδοχείο στην περιοχή δασιά της κέρκυρας, με έναν νεκρό και έναν τραυματία.

Πυροβολισμοι Κερκυρα : Κέρκυρα: Πυροβολισμοί με δύο νεκρούς - Άγριο έγκλημα κοντά / «τα πρώτα στοιχεία δείχνουν δόλο και πρόθεση».. Σχεδόν εξ επαφής οι πυροβολισμοί που δέχθηκαν τα δύο θύματα του αυτόχειρα, λέει ο ιατροδικαστής. Επεισόδιο με πυροβολισμούς κοντά σε ξενοδοχείο στην περιοχή δασιά της κέρκυρας, με έναν νεκρό και έναν τραυματία. Φωτογραφίες από corfu tv news και ert.gr. «τα πρώτα στοιχεία δείχνουν δόλο και πρόθεση». Πυροβολισμοί στη γέφυρα καλυφτάκη με τραυματία.

Σχεδόν εξ επαφής οι πυροβολισμοί που δέχθηκαν τα δύο θύματα του αυτόχειρα, λέει ο ιατροδικαστής πυροβολισμοι. Συναγερμός σήμανε στην αστυνομική διεύθυνση της κέρκυρας για πυροβολισμούς το πρωί της κυριακής.